Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Италија

ПретседателВЛАДАНКА АВИРОВИЌ

          ЧленовиФИЈАТ ЦАНОСКИ  
                             ТОМЕ ДАНЕВСКИ  
                             ЦВЕТАН ТРИПУНОВСКИ  
                             ВУЛНЕТ АМЕТИ  
                             ГОРАН СУГАРЕСКИ 
 

Click