Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија

Претседател: ИВИЦА ГЕОРГИЕВСКИ

          Членови: НАДИЦА ТАНЧЕВА ТУЛИЕВА
                            ЈОВАН ЛАЗАРЕВ
                            ЈАНИ МАКРАДУЛИ
                            ЕМИЛИЈАН СТАНКОВИЌ
                            НАЗИФ БУШИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.