Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска

ПретседателРОЗА ТОПУЗОВА КАРЕВСКА  

 
          ЧленовиНАТАША ЈАНЕВСКА
                             СВЕТЛАНА ЈАКИМОВСКА 
                             ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ  
                             ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА  
                             СТАНКА АНАСТАСОВА 
                             ФЕМИ ЈОНУЗИ  

Click