Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија

ПретседателБЕСИМ ДОГАНИ


          ЧленовиИЛИЈА КИТАНОСКИ
                            АНИТА КИПАРИЗОВСКА КРСТЕСКА
                            ЛИДИЈА МИТЕВА                            
                            ЈАНИ МАКРАДУЛИ
                            ГОРАН МИСОВСКИ
                            ТАЛАТ ЏАФЕРИ

Click