Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија

ПретседателЈОВАН ЛАЗАРЕВ   
 
          ЧленовиСОЊА ЦВЕТКОВСКА 
                             СВЕТЛАНА ЈАКИМОВСКА 
                             КОСАНА НИКОЛИЌ МАЗНЕВА 
                             МАРИНЕЛА ТУШЕВА 
                             МАРЈАНЧО НИКОЛОВ 
                             ТАХИР ХАНИ 
 

Click