Клубот на пратенички со поддршка за законско реше...

14.02.2023
Клубот на пратенички вчера одржа информативен состанок со Националната федерација на фармери, кој г...
Прочитај повеќе

Јавна дебата за Предлог-законот за родова еднакв...

10.02.2023
Пратеничките од Клубот на пратенички, заедно со претседателката на Клубот, Лолита Ристова и претсед...
Прочитај повеќе

Средба на шефот на Мисијата на ОБСЕ со пратенички...

30.01.2023
Шефот на Мисијата на ОБСЕ во земјава, амбасадорот Килијан Вал, на 27 јануари се сретна со претседат...
Прочитај повеќе

Работен состанок на Претседателството на Клубот н...

27.01.2023
Претседателството на Клубот на пратенички на Собранието на Република Северна Македонија, заедно со ...
Прочитај повеќе

Работен состанок на Претседателството на Клубот н...

13.12.2022
Во текот на вчерашниот ден, Претседателството на Клубот на пратенички на Собранието на Република Се...
Прочитај повеќе

Тркалезна маса за зголемено учество на жените на ...

01.12.2022
Пратеничките од Клубот на пратенички од Собранието на Република Северна Македонија и генералнaта се...
Прочитај повеќе

Обраќање на Лолита Ристова за Денот на даночните ...

28.11.2022
Лолита Ристова, претседателка на Клубот на пратенички, денеска се обрати на тркалезната маса во рам...
Прочитај повеќе

Клубот на пратенички присуствуваше на презентациј...

25.11.2022
Како продолжение на нашата средба во март во рамките на одбележувањето на 19 годишнината на Клубот ...
Прочитај повеќе

Средба на Клубот на пратенички со Ирене Келин...

13.10.2022
Претседателката на Клубот на пратенички, Лолита Ристова и Претседателството на Клубот, со присуство...
Прочитај повеќе

„Политички мобинг - дел од Законот за мобинг“...

06.10.2022
Претседателката на Клубот на пратенички, Лолита Ристова, на 5 октомври 2022 година се обрати на Фор...
Прочитај повеќе
 
 
Click