ОСМОМАРТОВСКИ МАРШ СО УЧЕСТВО НА КЛУБОТ НА ПРАТЕН...

09.03.2022
Вчера, по повод 8 Март, пратенички од Клубот на пратенички одговорија на повикот од Платформата за ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА КЛУБОТ НА ПРАТЕНИЧКИ СО СТУДЕНТИ ОД ЏОН...

21.01.2022
Денеска, Претседателството на Клубот на пратенички одржа средба со студенти од Универзитетското учи...
Прочитај повеќе

КЛУБОТ НА ПРАТЕНИЧКИ КЛУЧЕН ВО ПРОМОВИРАЊЕ И УНАП...

20.12.2021
Претседателката на Клубот на пратенички, Лолита Ристова учествуваше на состанок за координација и п...
Прочитај повеќе

„НЕ МОЛЧИ, НЕ ТРАЈ, СТАВИ КРАЈ!“...

09.12.2021
Собранието на Република Северна Македонија  во организација на Клубот на пратенички, а со поддршка ...
Прочитај повеќе

Работилница со пратеници и стручна служба - инсти...

18.11.2021
Комисијата за еднакви можности на жените и мажите и Клубот на пратенички со поддршка од Мисијата на...
Прочитај повеќе
 
 
Click