Пратенички прашања


Седница 40 - усно 12.01.2009

Што ќе превземе Министерството за образование и наука децата во Идризово во второто полугодие да учат на нивниот мајчин јазик.

Од:  САДИЈЕ ИЛЈАЗИ За:  Министер за образование и наука

Одговорил: Министер за образование и наука 12.01.2009

Прашање  Одговор   
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.