Пратенички прашања


Седница 40 - усно 12.01.2009

Дали сметате дека средствата што се дадени во ДРЏ системот се доволни или со тоа ќе се наруши квалитетот во смисла на набавување на одредени вештачки колкови.

Од: ЦВЕТКО ГРОЗДАНОВ За: Министер за здравство

Одговорил:  Министер за здравство 12.01.2009 
 
Прашање  Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.