Пратенички прашања


09. 10. 2009 

Од: РОЗА ТОПУЗОВА КАРЕВСКА  За: Министер за култура

колку од библиотечното културно наследство и колку од евидентираните икони се уништени во пожарот во манастирот св. "Јован бигорски".

Одговорил: Министер за  култура 27.10.2009

Прашање      Одговор

Седница 77

Дополнително прашање: 

Кој ќе ја сноси одговорноста за непочитување на режимот за заштита според изготвениот елаборат.

Прашање   Одговор

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.