Пратенички прашања


Седница 30 27.11.2008

Колку финансиски средства има во Програмата К-5 за правична и соодветна застапеност на Албанците во институциите на државата.

Од: ИМЕР АЛИУ За: Министер за финансии

Одговорил: Министер за финансии 09.12.2008

Прашање     Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.