Пратенички прашања


11.11.2008

Како и на кој начин вработените лица да ја реализираат правосилната Одлука на Основниот суд во Делчево П.бр.324/07 од 28.09.20007 и кој ќе им ги покрие трошоците направени во врска со нереализирањето на судската одлука.

Од: РАТКО ДИМИТРОВСКИ За: Министер за правда

Одговорил:  Министер за правда 09.12.2008

Прашање  Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.