Пратенички прашања


Седница 30 - усно 27.11.2008

Од:  ЕМИЛИЈАН СТАНКОВИЌ За:  Министер за внатрешни работи 
 
Дали на 7 мај 2007 година началникот на СВР Куманово му дал на првоосомничениот во акцијата " Пепел" благодарница за соработка со Министерството за внатрешни работи. 

Одговорил: Министер за внатрешни работи 27.11.2008 
 
Прашање  Одговор     
 
Седница 30 27.11.2008 
 
Дополнително прашање: 
 
Дали за сите сменети началници во СВР Куманово има кривична пријава. 
 
Прашање   Одговор 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.