Пратенички прашања


 Седница 30 - усно 27.11.2008

Какво ќе биде значењето за Република Македонија реализацијата на проектот за изградба на 12 хидроелектрани на реката Вардар, колкав ќе биде вкупниот инсталиран капацитет и колкаво ќе биде годишното производство.

Од: ИЛИЈА КИТАНОСКИ За: Министер за економија

Одговорил:  Министер за економија 27.11.2008 
 
Прашање  Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.