Пратенички прашања


Седница 30 27.11.2008

Дали од ноември 2007 до денес има официјално барање од Руската Влада да се затвори клириншкиот долг и зошто тоа не го правиме.

Од: ВЛАДО БУЧКОВСКИ За: Влада на РМ

Одговорил:  Влада на РМ 25.12.2008

Прашање  Одговор  
 


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.