Пратенички прашања


Седница 30 - усно 27.11.2008

Зошто учениците албанци не можат да следат настава на мајчин јазик во село Идризово. 

Од:  ИМЕР АЛИУ За:  Министер за образование и наука 

Одговорил:  Министер за образование и наука 27.11.2008 
 
Прашање  Одговор     
 
Седница 30 03.12.2008 
 
Дополнително прашање: 
 
Министерот за образование и наука да каже точен датум кога ќе се отвори паралелка на албански јазик во с. Идризово. 
 
Прашање  Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.