Пратенички прашања


Седница 30 - усно 27.11.2008

Кога пратеникот на ДУИ, обвинет за случајот малтретирани градежни работници ќе почне да ја издржува мерката притвор.

Од: ЕМИЛИЈАН СТАНКОВИЌ За: Министер за внатрешни работи

Одговорил:  Министер за внатрешни работи 27.11.2008 
 
Прашање  Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.