Пратенички прашања


Седница 30 27.11.2008

Според кои критериуми и како е направена распределбата на инвестициите во инфраструктурата во државата и каде се тие повеќе ориентирани.

Од:  ТАХИР ХАНИ За:  Влада на РМ

Одговорил:  Влада на РМ 25.12.2008

Прашање    Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.