Пратенички прашања


Седница 77 - 05.11.2009

дали државното претпријатие "илинден" го има продадено државното земјиште во шутооризари на легален начин.

Од: АМДИ БАЈРАМ За: Министер за транспорт и врски

Одговорил: Министер за транспорт и врски  16.11.2009

Прашање Одговор

Седница 81

Дополнително прашање: 

Дали фирмата Илинден имала право после 45 години да продаде државно земјиште.

Прашање   Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.