Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација во Парламентарното собрание на Северноатлантската договорна организација, со статус на придружна делегација (ПС НАТО)


Делегацијата во Парламентарното собрание на Северноатлантската договорна организација се состои од шеф, двајца членови и тројца заменици членови.

   Шеф на Делегацијата: Ермира Мехмети
     Членови: Горан Сугарески
Павле Трајанов
Заменици на членовите: Сашо Аќимоски
Дуфе Кукоски
Ернад Фејзула
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.