Билтен на Мешовитиот парламентарен комитет

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација
(Мешовит парламентарен комитет ЕУ - Република Северна Македонија)


МПК билтен бр.80
февруари/март 2024


МПК билтен бр.79
јануари 2024

МПК билтен бр.78
октомври/ноември/декември 2023МПК билтен бр.77
септември 2023


МПК билтен бр.76
јули 2023
МПК билтен бр.75
jуни 2023


МПК билтен бр.74
мaj 2023


МПК билтен бр.73

март-април 2023

МПК билтен бр.72
јануари-февруари 2023


МПК билтен бр.71
ноември-декември 2022

МПК билтен бр.70
септември-октомври 2022

МПК билтен бр.69
јуни 2022

МПК билтен бр.68
мај 2022
МПК билтен бр.67
февруари - март - април 2022
МПК билтен бр.66
ноември 2021 - јануари 2022
МПК билтен бр.65
јуни/јули 2021


МПК билтен бр.64
април/мај 2021МПК билтен бр.63
февруари/март 2021
МПК билтен бр.62
ноември 2020/јануари 2021
МПК билтен бр.61
ноември 2019/јануари 2020МПК билтен бр.60
септември/октомври 2019


МПК билтен бр.59
мај/јули 2019


МПК билтен бр.58
март/април 2019


МПК билтен бр.57
октомври/ноември 2018МПК билтен бр.56
мај/јуни 2018
МПК билтен бр.55
март/април 2018


МПК билтен бр.54
јули/август 2017
МПК билтен бр.53
јуни/јули 2016
МПК билтен бр.52
февруари/март 2016
МПК билтен бр.51
јануари 2016
МПК билтен бр.50
декември 2015

МПК билтен бр.49
ноември 2015
МПК билтен бр.48
октомври 2015

МПК билтен бр.47
септември 2015
МПК билтен бр.46
јуни/јули/август 2015


МПК билтен бр.45
мај 2015МПК билтен бр.44
март/април 2015МПК билтен бр.43
јануари 2015МПК билтен бр.42
ноември/декември 2014
МПК билтен бр.41
септември/октомври 2014


 МПК билтен бр.40
  јули/август 2014
МПК билтен бр.39
јануари 2014 година

МПК билтен бр.38
ноември 2013 година


МПК билтен бр.37
октомври 2013 година

МПК билтен бр.36
септември 2013 годинаМПК билтен бр.35
јули/август 2013 годинаМПК билтен бр.34
јуни 2013 година


МПК билтен бр.33
специјално издание


МПК билтен бр.32

мај 2013 година

МПК билтен бр.31
специјално издание
МПК билтен бр.30
април 2013 година

МПК билтен бр.29
февруари 2013 година


МПК билтен бр.28
јануари 2013 година


МПК билтен бр.27
ноември/декември 2012 година
МПК билтен бр.26
октомври 2012 година


МПК билтен бр.25
септември 2012 година

МПК билтен бр.24
јули/август 2012 година
МПК билтен бр.23
јуни 2012 година

МПК билтен бр.22
мај 2012 година
МПК билтен бр.21
април 2012 година

МПК билтен бр.20
март 2012 година

МПК билтен бр.19
февруари 2012 година
МПК билтен бр.18
јануари 2012 година


МПК билтен бр.17
ноември-декември 2011 година

МПК билтен бр.16
октомври 2011 година

МПК билтен бр.15
септември 2011 година


МПК билтен бр.14
март 2011 година


МПК билтен бр.13
февруари 2011 годинаМПК билтен бр 12
Јануари 2011 година

МПК билтен бр 11
Декември 2010 година

МПК билтен бр 10
Ноември 2010 година

МПК билтен бр 9
Октомври 2010 година

МПК билтен бр 8
 Септември 2010 година

МПК билтен бр 7
Јули - Август 2010 година

МПК билтен бр 6
Јуни 2010 година

МПК билтен бр 5
Maj 2010 година

МПК билтен бр 4
Април 2010 година

МПК билтен бр 3
Март 2010 година

МПК билтен бр 2
Февруари 2010 година

МПК билтен бр 1
Јануари 2010 година

Click