Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република

ПретседателМАРЈАНЧО НИКОЛОВ 

          ЧленовиПАНЧЕ ДАМЕСКИ 
                             МИЛЕ ПАЧЕМСКИ  
                             СОЊА ЃЕЛОВА СТОЈАНОВА 
                             ЦВЕТАН ТРИПУНОВСКИ  
                             НАЗИФ БУШИ 
                             ФЛОРА КАДРИУ
 

Click