Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада


Претседател: АНДРЕЈ ПЕТРОВ

          ЧленовиФЛОРА КАДРИУ
                             ПАНЧЕ ДАМЕСКИ
                             НАТАША ЈАНЕВСКА
                             АЛЕКСАНДАР СПАСЕНОВСКИ
                             САФЕТ НЕЗИРИ
                             АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ

Click