Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Турција

ПретседателКЕНАН ХАСИПИ 

          ЧленовиЦВЕТКО ГРОЗДАНОВ
                            АВДИЈА ПЕПИЌ 
                            ФИЈАТ ЦАНОСКИ 
                            АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ 
                            НАЗИФ БУШИ
                            ДАУТ РЕЏЕПИ  

Click