Seanca e 70-t#...E martë, 25 gusht 2009, ora 11.00, Salla 1

SEANCA E SHTATËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

Seanca e 87-t#...E martë, 29 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETESHTATË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

Seanca e 88-t#...E hënë, 31 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETETETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

KOMISIONI PER FINANCIM DHE BUXHET 30.12.09...E mërkurë, 30 dhjetor 2009, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

KOMISION ANKETUES PER VERIFIKIMIN E RRETHANAVE PER VDEKJEN ...E mërkurë, 30 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 4

KOMISION ANKETUES PËR VERIFIKIMIN E RRETHANAVE PËR VDEKJEN E KRYETARIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË, BORIS TRAJKOVSKI

Lexo më shumë

KOMISIONI PER POLITIKE TE JASHTME 28.12.09...E premte, 28 dhjetor 2009, ora 16:00, Salla kushtetuese

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

Lexo më shumë

SEANCA E TETEDHJETETRETE E KUVENDIT TE REPUBLIKES SE MAQEDO...Pas mbarimit të seancës së 85-së fillon me punë

SEANCA E TETËDHJETETRETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 3.12.2009) (vazhdimi i tretë)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER FINANCIM DHE BUXHET 28.12.09...E hënë, 28 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla 4

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

SEANCA E TETEDHJETEPESTE E KUVENDIT TE REPUBLIKES SE MAQEDO...Pas mbarimit të seancës së 86-të fillon me punë

SEANCA E TETËDHJETEPESTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 14.12.2009) (vazhdimi i tretë)                                                    

Lexo më shumë

SEANCA E TETEDHJETEGJASHTE E KUVENDIT TE REPUBLIKES SE MAQE...E hënë, 28 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETEGJASHTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 22.12.2009.)(vazhdimi i tretë)

Lexo më shumë
123...50                                                   
Click