Соопштенија

Петок, 24 јануари 2014 година

Учество на Конференција на претседатели на комисиите за европски прашања

Во рамките на грчкото претседателство со Европската унија, претседателот на Комисијата за европски прашања, г. Хајрула Мисини, ќе учествува на Конференцијата на претседателите на комисиите за европски прашања на земјите-членки на ЕУ- КОСАК, што ќе се одржи на 26-27 јануари 2014 година во Атина, Грција

повеќе...

Архива

повеќе...

  • 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16
  •                  
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.