Пратенички прашања


колку вкупно парични средства должи фабриката "киро ќучук" од велес по основ на неисплатени плати и неисплатен ддв.колку од библиотечното културно наследство и колку од евидентираните икони се уништени во пожарот во манастирот св. "Јован бигорски".Дали е почитувана законската процедура за доделување на земјоделско земјиште под закуп во општина струга.

Од: ТАХИР ХАНИ  За: Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.