Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Делегација во Парламентарното собрание на Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПС ПСЈИЕ)


Делегацијата во Парламентарното собрание на Процесот за соработка во Југоисточна Европа се состои од Претседателот на Собранието, кој е шеф на Делегацијата,  четири члена и четири заменици членови.

 

   Шеф на Делегацијата: Трајко Вељаноски
     Членови: 1. Антонијо Милошоски
2. Софија Куновска
3. Рафиз Алити
4. Ернад Фејзула
Заменици на членовите: 1. Ане Лашкоска
2. Љубомир Јосифовски
3. Артан Груби
4. Мерал Узеири-Ферати
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.