Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Komisioni për Financim dhe Buxhet

 

E-posta: k-finan@sobranie.mk 

Komisioni ka kryetar, dymbëdhjetë anëtarë dhe zëvendësit e tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet lidhur me:

 • sistemin e financimit;
 • Buxhetin e Republikës;
 • tatimet, taksat, kontributet dhe të dhënat tjera publike të qytetarëve dhe personave juridik;
 • sistemin doganor;
 • sistemin monetar-kreditor, bankar dhe devizor;
 • qarkullimin e pagesave dhe revizionin;
 • huat dhe kreditë; 
 • furnizimet publike; 
 • sistemin e sigurimit;pronësinë dhe raportet tjera pronësore-juridike; 
 • rezervat e mallrave; 
 • lojërat e fatit 
 • vendosjen e bashkëpunimit ndërkombëtar për çështje që kanë të bëjnë me financat dhe buxhetin dhe 
 • çështjet tjera që kanë të bëjnë me financimin.     
Kryetar: LILJANA KUZMANOVSKA

Zëvendëskryetar:

PANÇO MINOV

Anëtarë: 1. KETI SMILESKA
2. KOSTADIN KOSTADINOV
3. DIME VELKOVSKI 
4. AGIM MURTEZANOV
5. PANÇE IVANOV
6. 
7. REXHAIL ISMAILI  
8. SURIJA RASHIDI
9. KËRSTO MUKOSKI 
10. DRAGAN CUKLEV

11. ZORAN ILIOSKI
12. DAFINA STOJANOSKA
13. VLLADANKA AVIROVIQ
14. NEXHBEDIN KAREMANI
Zëvendësanëtarë:  1. MIRA STOJÇEVSKA 

2. JOVAN MITRESKI
3. MILEVA GJORGIEVA
4. MERAL UZEIRI-FERATI
5. RISTE TASHEV 
6. BLLAGOJÇE TËRPEVSKI
7. EJUP ALIMI
8. VESEL MEMEDI
9. ILIJA NIKOLLOVSKI
10. NIKOLLA MICEVSKI
11. VLLADIMIR GJORÇEV
12. LUPÇO DIMOVSKI 
13. VANKOVER MANÇEV 
14. FADIL ZENDELI 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.