Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Косово

Претседател: ИЛИЈА КИТАНОСКИ

        Членови: СИЛВАНА БОНЕВА
                        ЈАНИ МАКРАДУЛИ
                        РОЗА ТОПУЗОВА КАРЕВСКА
                        ЏЕМАИЛИ ЈАШАРИ
                        ЃОРЃИ ОРОВЧАНЕЦ
                        АБЕДИН ЗУМБЕРИ

Click