Активности

Вторник, 14 јануари 2014 година

Четириесет и шеста седница на Комисијата за земјоделство, шумарство и водостопанство

Комисијата за земјоделство, шумарство и водостопанство на Собранието на Република Македонија, на вчерашната 46. седница, како матично работно тело ги разгледа

повеќе...

Петок, 10 јануари 2014 година

Неопходен е дијалог за поголема доверба меѓу Македонија и Бугарија

Зголемување на комуникацијата за конкретни прашања на сите нивоа, е во заеднички интерес на Македонија и Бугарија – беше истакнато на средбата меѓу Пратеничката група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија и бугарскиот министер за надворешни работи, г. Кристиан Вигенин.

повеќе...

  • 1
  • ...
  • 56
  • 57
  • 58
  •                                                            
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.