Пратенички прашања


Седница 30 - усно 27.11.2008   

Дали се извршени проверки во работењето на други тутунски комбинати, кои се на деловен и друг бизнис план поврзани со фирмите и поединците кои се осомничени за случајот "Пепел".

Од: ИЛИЈА КИТАНОСКИ За: Министер за внатрешни работи

Одговорил:  Министер за внатрешни работи 27.11.2008 
 
Прашање  Одговор     
 
 
Дополнително прашање: 
 
Кои други фирми, претпријатија, правни и физички лица во Република Македонија се поврзани со главните инволвирани во случајот "Пепел". 

Прашање  Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.