Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Komisioni për Çështje Ekonomike

 

E-posta: k-ekon@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, dhjetë anëtarë dhe zëvendësit e tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet lidhur me:

 • prodhimtarinë dhe tregtinë; 
 • lëndët e para minerale dhe energjetikën; 
 • turizmin, hotelerinë dhe zejtarinë; 
 • punën e tregtisë së jashtme; 
 • investimet e huaja; transformimin personal; 
 • masat kundër pozitës monopoliste dhe sjelljes monopoliste të tregut; 
 • mbrojtjen e konsumatorëve; 
 • ndërmarrjet publike; 
 • koncesionet; 
 • statistikën 
 • vendosjen e bashkëpunimit ndërkombëtar për çështje që kanë të bëjnë me sistemin ekonomik dhe 
 • çështjet tjera që kanë të bëjnë me sistemin ekonomik.                    
Kryetar: 
Zëvendëskryetar: AGIM SHAQIRI
Anëtarë: 1. MIRA STOJÇEVSKA 
2. RISTE TASHEV
3. DALIBOR BOGDANOVSKI
4. HARI LLOKVENEC
5. REXHAIL ISMAILI 
6. LILJANA KUZMANOVSKA
7. DRAGAN CUKLEV 
8. LUPÇO DIMOVSKI
9. VLLADANKA AVIROVIQ
10. KËRSTO MUKOSKI 
Zëvendësanëtare: 1. ANETA SIMESKA-DIMOSKA
2. PANÇE IVANOV 
3. MIROSLLAV JOVANOVIQ
4. KETI SMILESKA
5. KOSTADIN KOSTADINOV
6. ZORAN ILIOSKI 
7. VASILL PISHEV 
8. STOJAN MILLANOV
9. PANÇO MINOV
10. BLLAGOJA DESPOTOSKI
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.