Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

KOMISIONI PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

 

E-posta: k-trud@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, dymbëdhjetë anëtarë dhe zëvendësit e tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet lidhur me:

 • marrëdhëniet e punës dhe mbrojtjen e punëtorëve në punë; të drejtën e grevës; 
 • punësimin dhe të drejtat në rast të papunësisë; 
 • mbrojtjen e gruas në punë dhe mbrojtjen e amësisë; 
 • rrogat dhe standardin jetësor; 
 • politikën sociale dhe sigurimin social të qytetarëve; 
 • sistemin, organizimin, zhvillimin dhe avancimin e mbrojtjes sociale dhe mbrojtjes së fëmijëve; 
 • politikën populiste, martesën dhe familjen; 
 • sistemin e sigurimit pensional dhe invalidor; 
 • mbrojtjen luftarake-invalidore dhe mbrojtjen e invalidëve të luftës dhe personave të përndjekur dhe të burgosur për idetë e vetëqenies popullit maqedonas dhe shtetësisë e tij 
 • vendosjen e bashkëpunimit ndërkombëtar për çështje që janë me karakter kushtetues dhe
 • çështjet tjera që kanë të bëjnë me punën dhe politikën sociale                    

 

Kryetar:   VLLADIMIR GJORÇEV  
Zëvendëskryetar: VESNA PEMOVA 
Anëtarë: 1. SAMKA IBRAIMOSKI

2. JAGODA SHAHPASKA 
3. MILEVA GJORGIEVA
4. GJULUMSER KASAPI
5. ZHAKLINA LLAZAREVSKA
6. AGIM SHAQIRI
7. ILIJA DIMOVSKI
8. BLLAGOJA DESPOTOSKI
9. SLLAGJANA MITOVSKA
10. GORAN MANOJLLOSKI
11. ZHAKLINA PESHEVSKA   
12. FADIL ZENDELI 
Zëvendësanëtare:  1. LILJANA POPOVSKA
2. MAJA MORAÇANIN 
3. MERI LLAZAROVA
4. AGIM MURTEZANOV
5. KATERINA KUZMANOVSKA
6. MIRSADA EMINI - ASAN
7. DANIELLA RANGELLOVA
8. AMDI BAJRAM 
9. VESNA DAMÇEVSKA-ILIEVSKA 
10. BLLAGICA LLASOVSKA 
11. ZEQIR RAMÇILLOVIQ
12. TEUTA BILALLI
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.