Njoftime


E enjte, 14 prill 2011, Ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 149 E KUVENDIT TË REPUBILIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E enjte, 14 prill 2011, ora 14:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 104 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

më shumë...E enjte, 14 prill 2011, ora 14:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 125 E KOMISIONIT JURIDIK-LIGJVËNËS

më shumë...E hënë, 11 prill 2011, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E NJËQINDEDYZETETETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E mërkurë, 16 mars 2011, ora 11:00, Salla1

SEANCA E NJËQINDEDYZETETRE E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E mërkurë, 6 prill 2011, ora 12:00, Salla 1

SEANCA E NJËQINDEDYZETESHTATË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E hënë, 7 shkurt 2011, Ora 12:00 , Salla 1

SEANCA NR. 139 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E martë, 12 prill 2011, ora 12:10, Salla 1

SEANCA NR. 148 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E martë, 12 prill 2011, ora 12:20, Salla 1

SEANCA NR. 143 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E martë, 12 prill 2011, Ora 12:00 , Salla 1

SEANCA NR. 139 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 22
  •                        
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.