Veljanoski- Omur 21.10.14...

E martë, 21 tetor 2014  

Kryetari Veljanoski e pranoi Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Turqisë në Republikën e Maqedonisë, z. Omur Sholendill 

Në fillim të dy bashkëbiseduesit shprehën kënaqësi për takimin, ndërsa kryetari Veljanoski ambasadorit të Republikës së Turqisë, z. Omur Sholendill i dëshiroi punë të suksesshme në mandatin e tij.
Lexo më shumë

Kryetari Veljanoski e pranoi Ambasadorin - Karanza ...

E premte, 17 tetor 2014 

Kryetari Veljanoski e pranoi Ambasadorin e sapoemëruar të Mbretërisë së Spanjës në Republikën e Maqedonisë, SH.T.  Ramon Abaroa Karanza 

Të dy bashkëbiseduesit shprehën kënaqësi për takimin e realizuar dhe njëkohësisht treguan respekt të ndërsjellë ndaj të dyja vendeve miqësore.
Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me përfaqësuesit e ...

E hënë, 13 tetor 2014 

Takimi i kryetarit Veljanoski me përfaqësuesit e Lidhjes së Luftëtarëve

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, sot u takua me kryetarin, nënkryetarët dhe anëtarët e Lidhjes së Luftëtarëve të Maqedonisë, z.  Todor Atanasovski, z. Tome Maleski, znj. Verka Bunteska dhe z. Boris Stojanovski, duke ua uruar personalisht 11 Tetorin - Dita e kryengritjes popullore dhe duke e theksuar rëndësinë dhe rolin e tyre në lirinë dhe mirësinë e saj, të cilën sot e kemi falë guximit të tyre, qëndrueshmërisë dhe angazhimeve të fuqishme.

Lexo më shumë

Java botërore e fëmijës...

E premte, 10 tetor 2014

Java botërore e fëmijës

Në kuadër të shënimit vjetor të Javës botërore të fëmijës, sot një pjesë e fëmijëve dhe të punësuarve në kopshtin e fëmijëve "Rade Jovçevski - Korçagin" nga Shkupi, e vizituan Kuvendin e Republikës së Maqedonisë dhe u takuan me kryetarin e Kuvendit, z. Trajko Veljanoski. 

Lexo më shumë

Kryetari Veljanoski e pranoi Raportin e Komisionit Evropian...

E mërkurë, 8 tetor 2014 

Kryetari Veljanoski e pranoi Raportin e Komisionit Evropian për progresin e Republikës së Maqedonisë për vitin 2014 

Euroambasadori z. Aivo Orav  ia dorëzoi zyrtarisht kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski Raportin për progresin e Republikës së Maqedonisë për vitin 2014.

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Veljanoski me z. Brajan Binli dhe z. Mar...

E martë, 7 tetor 2014 

Takimi i Kryetarit Veljanoski me z. Brajan Binli dhe z. Mark Priçard 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, u takua me anëtarët e Parlamentit të Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore, z. Brajan Binli dhe z. Mark Priçard.

Lexo më shumë

U mbajt Mbledhja konstituive e Seksionit të Kuvendit t...

E martë, 7 tetor 2014 

U mbajt Mbledhja konstituive e Seksionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Frankofonisë

Seksioni themelohet për shkak të pjesëmarrjes në Asamblenë Parlamentare të Frankofonisë dhe për këmbim të përvojave me parlamentet dhe organet e Organizatës së Frankofonisë dhe me vendet frankofone.

Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me Delegacionin zgjedhor t&#2...

E mërkurë, 1 tetor 2014

Takimi i kryetarit Veljanoski me Delegacionin zgjedhor të Programit IPS

Bursa parlamentare ndërkombëtare (IPS) është aktivitet tradicional i Bundestagut gjerman, që bashkërisht me Universitetin Teknik, Universitetin e Lirë dhe Universitetin Humbollt në Berlin u jep mundësi të rinjve nga vendet e Evropës Juglindore që të njoftohen nga afër me sistemin parlamentar të Gjermanisë.  
Lexo më shumë

Kryetari Veljanoski e pranoi ambasadorin e sapoemëruar...

E premte, 26 shtator 2014 

Kryetari Veljanoski e pranoi ambasadorin e sapoemëruar të Republikës Federative të Gjermanisë, SH.T.  Kristine d. Allt'hauzer 

Në takimin u diskutua për gjendjet aktuale si dhe për çështjet që i lidhin të dyja vendet. U përmend edhe "Bursa parlamentare ndërkombëtare", programi i Bundestagut gjerman i cili është nën patronazhin e Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, si projekt shumëvjeçar.  
Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me z. Oven xhenkins ...

E martë, 19 shtator 2014 

Takimi i kryetarit Veljanoski me z. Oven xhenkins

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, u takua me drejtorin e Zyrës për Punë të Jashtme dhe Çështje të Komonveltit të ngarkuar për Ballkanin Perëndimor, z. Oven Xhenkins.

Lexo më shumë
1...789...11            
Click