Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија

ПретседателЏЕВАТ АДЕМИ 

          ЧленовиФЛОРА КАДРИУ
                             БОРИСЛАВ СТОЈМЕНОВ
                             ЈАГОТКА ИВАНОВСКА
                             ЛИДИЈА МИТЕВА
                             КЕНАН ХАСИПИ
                             ЈОВАН МАНАСИЈЕВСКИ

Click