Активности


ВТОРНИК, 27.1.2009 год.11,00 часот Сала 1

ЧЕТИРИЕСЕТ И ШЕСТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Предлог на дневен ред:

повеќе...ВТОРНИК, 27.1.2009 год.11,00 часот, Сала 1

ЧЕТИРИЕСЕТ И ШЕСТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Предлог на дневен ред:

повеќе...ПЕТОК, 23.1.2009 год.15,00 часот, Сала 4

КОМИСИЈА ЗА ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ И ОДНОСИ МЕЃУ ЗАЕДНИЦИТЕ

Предлог на дневен ред:

1. Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за правата на претседателот на Република Македонија и неговото семејство по престанувањето на функцијата (прво читање).

повеќе...ВТОРНИК, 27.1.2009 год.14,00 часот Уставна сала

КОМИСИЈА ЗА ЗДРАВСТВО

Предлог на дневен ред:

1.Предлог закон за евиденции во областа на здравството (Второ читање).

повеќе...ВТОРНИК, 27.1.2009 год.11,00 часот, Сала 1

ЧЕТИРИЕСЕТ И ШЕСТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Предлог на дневен ред:1.  Предлог на одлука за испраќање на единица на Армијата на Република Македонија - медицински тим за учество во мировна операција во Авганистан;

повеќе...

  • 1
  • ...
  • 24
  • 25
  • 26
  •                            
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.