Координатори на Пратенички групи во Собранието на Република Македонија 2016-2020

 

Пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“


Пратеничка група на Демократска унија за интеграција - ДУИ


Пратеничка група на Социјалдемократски сојуз на Македонија, Либерално-демократска партија, Нова социјалдемократска партија, Партија на движење на Турците, Партија за европска иднина, Партија на обединети пензионери, Српска странка во Македонија и Независните пратеници


Независна пратеничка група од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“

Click