Делегација на Собранието на Република Македонија во парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација (Мешовит парламентарен комитет ЕУ - Република Македонија)

Останати активности

БЕЛЕШКА

од средбата сo  г-ѓата Марија Анхелес Гарсија де Лара и Амбасадорот Фуере за приоритетите на шпанското претседателство со Советот на ЕУ

документ   14.01.2010

БЕЛЕШКА

од заедничката средба на Националниот совет за евроинтеграции, Мешовитиот парламентарен комитет- Република Македонија и Европска унија и Комисијата за европски прашања со г-га Тања Фајон, пратеник во Европскиот парламент и известител за визната либерализација и г. Зоран Талер, известител за Република Македонија во Европскиот парламент,

документ 18 декември 2009 година

   

БЕЛЕШКА

од средбата на копретседавачите г. Александар Спасеновски и г. Јоргос Шацимаркакис, Собрание на Република Македонија

документ 16 ноември 2009 година

   

БЕЛЕШКА

од средбата на г-дин Александар Спасеновски со г. Оле Лудвигсон, остварена во Скопје

документ 13 ноември 2009 година

   

БЕЛЕШКА

од средбата со Амбасадорот Ерван Фуере, по повод Извештајот на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2009 година

документ 15 октомври 2009

   

СООПШТЕНИЕ

Пратеникот Александар Спасеновски оствари работна посета на Европскиот парламент во Брисел

 документ 1 октомври 2009

   

БЕЛЕШКА

од заедничката средба на Националниот совет за евроинтеграции, Мешовитиот парламентарен комитет-Република  Македонија и Европска унија и Комисијата за европски прашања со г. Оли Рен, Комесар за проширување во ЕК

документ 23 јули 2009

БЕЛЕШКА

од средбата со Амбасадорот Фреден, Амбасадорот Фуере, Амбасадорот Браун и Амбасадорот Агуерас за приоритетите на шведското претседавање со Советот на ЕУ

 документ  09 јули 2009

БЕЛЕШКА

 oд средбата на г. Александар Спасеновски, Славица Грковска Лошкова и Рафиз Алити со Амбасадорот Ерван Фуере

 документ 09 јули 2009

БЕЛЕШКА

од средбата на петар Пoп-Арсов и Александар Спасеновски  со г. Кристијан Хедберг, шеф на Одделението за Република Македонија во Европската Комисија

 документ  28.04.2009

БЕЛЕШКА

од средбата на г-динот Александар Спасеновски со амбасадорот Ерван Фуере

документ   17.09.2008

БЕЛЕШКА

од средбата со Амбасадорот Берганд, Амбасадорот Валеро и Амбасадорот Фуере за приоритетите на Словенечкото претседателство со Советот на ЕУ

документ   16.01.2008

БЕЛЕШКА

од средбата со Амбасадорот Ерван Фуере, по повод Извештајот на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2007 година

документ   09.11.2007 

   

Click