Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Komisioni për Vetëqeverisje Lokale

 

E-posta: k.samouprava@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, dymbëdhjetë anëtarë dhe zëvendësit e tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet lidhur me:

  • vetëqeverisjen lokale; 
  • organizimin territorial të vetëqeverisjes lokale në Republikën e Maqedonisë; 
  • ndjekjen e zhvillimit dhe masat për avancimin e vetëqeverisjes lokale; 
  • ndjekjen e gjendjes së organizimit territorial dhe të standardeve për madhësinë, popullsinë dhe nevojat e vetëqeverisjes lokale; 
  • ndjekjen e sistemit, politikës, masave dhe instrumenteve për realizim më të barabartë të zhvillimit rajonal 
  • vendosjen e bashkëpunimit ndërkombëtar për çështje që kanë të bëjnë me vetëqeverisjen lokale dhe
  • ndjekjen e realizimit dhe shfrytëzimit të mjeteve të dedikuara për zhvillim më të barabartë rajonal     

    
                 

Kryetar:  XHEVAT ADEMI
Zëvendëskryetar: ZHAKLINA LLAZAREVSKA
Anëtarë: 1. KOSTADIN ACEVSKI
2. ALIJA KAMBEROSKI
3. BETI RABAXHIEVSKA-NAUMOVSKA
4. KATERINA KUZMANOVSKA
5. KETI SMILESKA 
6. VESNA PEMOVA 
7. NADA CIPUSHEVA  
8. 
9. JOHAN TARÇULLOSKI
10. AMDI BAJRAM 
11. ZEQIR RAMÇILLOVIQ
12. REXHEP MEMEDI
Zëvendësanëtarë:  1. NIKICA KORUBIN
2. ANETA SIMESKA-DIMOSKA
3. KOSTADIN KOSTADINOV
4. LIDIJA TASEVSKA
5. AGIM SHAQIRI
6. LLAGOJA DESPOTOSKI
7. DRAGAN DANEV 
8. KËRSTO JOVANOVSKI 
9. ÇEDOMIR SAZDOVSKI
10. GORAN MANOJLLOSKI
11. LUBEN ARNAUDOV 
12. AFRIM GASHI 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.