Пратеници на кои порано им престанал мандатот 2016-2020


1. НИКОЛА ТОДОРОВ ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 30.5.2017 година 

2. РЕНАТА ДЕСКОСКА СДСМ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 31.5.2017 година 

3. ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ СДСМ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 31.5.2017 година 

4. ОЛИВЕР СПАСОВСКИ СДСМ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 31.5.2017 година 

5. ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ СДСМ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 31.5.2017 година 

6. ЗОРАН ЗАЕВ СДСМ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 31.5.2017 година 

7. РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА-ЈАНКОВСКА СДСМ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 31.5.2017 година 

8. БИЉАЛ КАСАМИ  БЕСА
престанок на мандат на 16. седница одржана на 20.9.2017 година

9. ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ  СДСМ
престанок на мандат на 18. седница одржана на 1.11.2017 година

10. САШО ПОЦКОВ  СДСМ
престанок на мандат на 18. седница одржана на 1.11.2017 година

11. МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ  СДСМ
престанок на мандат на 18. седница одржана на 1.11.2017 година

12. СТЕФАН БОГОЕВ  СДСМ
престанок на мандат на 18. седница одржана на 1.11.2017 година

13. КОСТА ЈАНЕВСКИ  СДСМ
престанок на мандат на 18. седница одржана на 1.11.2017 година

14. БАРДУЉ ДАУТИ  ДПА
престанок на мандат на 18. седница одржана на 1.11.2017 година

15. ЗЕЌИРИЈА ИБРАХИМИ  БЕСА
престанок на мандат на 18. седница одржана на 1.11.2017 година

16.  КУРТО ДУДУШ  СДСМ
престанок на мандат на 19. седница одржана на 8.11.2017 година

17.  БЛАГОЈ БОЧВАРСКИ СДСМ
престанок на мандат на 19. седница одржана на 8.11.2017 година

18. СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ  Независен пратеник
престанок на мандат на 26. седница одржана на 22.12.2017 година

19.  ВАСКО КОВАЧЕВСКИ  СДСМ
престанок на мандат на 26. седница одржана на 22.12.2017 година

20. ПЕТАР АТАНАСОВ СДСМ
престанок на мандат на 58. седница одржана на 29.8.2018 година

21. ТОМИСЛАВ ТУНТЕВ СДСМ
престанок на мандат на 75. седница одржана на 9.1.2019 година

22. НИКОЛА ГРУЕВСКИ ВРМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 102. седница одржана на 11.6.2019 година

23. ПАВЛЕ БОГОЕВСКИ Независен пратеник
престанок на мандат на 102. седница одржана на 11.6.2019 година

24. ГОРАН МИЛЕВСКИ ЛДП
престанок на мандат на 103. седница одржана на 27.6.2019 година

25.  ВЕСЕЛ МЕМЕДИ НДП
престанок на мандат на 104. седница одржана на 9.7.2019 година

26. НЕВЕНКА СТАМЕНКОВСКА-СТОЈКОВСКИ ВРМО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 127. седница одржана на 3.1.2020 година

Click