ПРЕТСЕДАТЕЛСТВО НА КЛУБ НА ПРАТЕНИЧКИ (2020-2024)

 

Претседателка - Лолита Ристова

Заменик-претседателкаБлагица Ласовска

Членки на претседателството:

ПРЕТСЕДАТЕЛСТВО НА КЛУБ НА ПРАТЕНИЧКИ (2016-2020)

 

Претседателка - ЃУЛУМСЕР КАСАПИ - СДСМ

Заменик-претседателка - СЛАЃАНА МИТОВСКА - ВМРО-ДПМНЕ

Членки на претседателството:

Претседателство на Клуб на пратенички (2011-2014)


ТАЊА ТОМИЌ, СДСМ - Координаторка

ЛИЛЈАНА КУЗМАНОВСКА, ВМРО-ДПМНЕ - член на Претседателство

СОЊА МИРАКОВСКА, НСДП - член на Претседателство

ДЕШИРА ИМЕРИ, ДУИ - член на Претседателство

МЕРАЛ УЗЕИРИ-ФЕРАТИ, ДПА - член на Претседателство

ЛЕНЧЕ НИКОЛОВСКА, НП - член на Претседателство

ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА, ДОМ - член на Претседателство

Претседателство на Клуб на пратенички (2008-2011)

КАТЕРИНА ДИМЕСКА  ВМРО-ДПМНЕ -  Координаторка

СЛАВИЦА ГРКОВСКА  СДСМ - член на Претседателство

ЗУМРЕТЕ ЈАКУПИ  ДУИ  - член на Претседателство

ФЛОРА КАДРИУ НД - член на Претседателство

Click